12 märts 2012

Vastlapäev Pahnimäel.

Pühapäeval 19.veebruaril käisime Pahnimäelkelgutamas. Kõigepealt kogunesime kooli ette. Siis sõitsime Pahnimäele. Seal oli 3 mäge. Ühel mäel kukkusin nii, et mul oli habe ees. Muidu sõime seal ka vastlakukleid ja muhvineid ja jõime sooja teed. Lõpuks, kui ära tulime, siis lasime mäest pepuli alla.
Mulle meeldis see päev väga.

                                                     Anni-Lisette


Tähistasime klassiga vastlapäeva ja käisime Pahnimäel kelgutamas. Emad, isad, õed ja vennad olid ka kaasas. Gardo ema tegi meile teed, et sooja saada. Sõime vastlakukleid. puhkasime pisut ja kelgutasime veel.
Tuul oli küll külm ja tuiskas, aga meil oli väga tore olla.

                                                       Hanna-Elery



Hommikul kui tõusin, kuulsin kuidas issi ütles emmele: "Õues on nii kole ilm, ei tea kas te ikka lähete piigaga kelgutama." Tõusin ruttu püsti ja teatasin, et ikka läheme. Pakkisime emmega toidukoti kokku. Piilusin aknast välja ja nägin, et vanaema ongi juba autoga maja ees. Panime emmega soojad riided selga ja sõit võiski alata. Alguses läksime koolimaja juurde, kus olid teised lapsed vanematega juba ootamas.
Pahnimäele jõudes tegime väikese matka. Nimelt otsisime õiget kelgutamise kohta.Kui koha leidsime, olime matkast päris väsinud. Natuke seisin mäel ja siis hakkasin kelgutama. Ühest mäest ei lubatud meil alla kelgutada, sealt lasime niisama selili alla. Juba tuligi tee ja kuklite aeg. Istusime pisikese lõkke ümber ja õpetaja rääkis, et nii tore, et meid nii palju kokku tuli. Tegime järgmiseks aastakski vastlapäeva plaanid valmis.
Mõtlesin, et teen veel paar liugu, kuid see lõppes natukene halvasti. Lükkasin ühele sõbrannale hoogu ja väänasin oma pöidla välja. pakkisime asjad kokku ja sõitsimegi koju. Hiljem käisime emmega arsti juures. Õnneks oli see ainult väike venitus. Mis sellest, et väänasin oma pöidla välja. See oli ikkagi väga tore ja lõbus päev.
Mulle meeldib oma klassikaaslastega aega veeta.

                                                           Kadri-Ann

Vaata ka pilte!