01 märts 2011

VASTLAD ARMA RATSATALUS.

1.märtsil käisime klassiga Arma ratsatalus vastlapäeva tähistamas.
Suur tänu Erika ja Õnne-Elisabethi emale ja Siimu isale, kes meid kohale
sõidutasid ja meiega koos päeva veetsid.
Päevast lähemale kirjutasid õpilased nii:
----------------------------------------
*Minu klass käis reega sõitmas. Me saime hobustest palju teada. Vaatasime ka jänesepoisse. Me käisime koeraga mere ääres, kus tegime vastlavõistlusi. Vastlavõistlustel vedasime kelkusid jää peal.
Päeva lõpetasime vastlakukli söömise ja tee joomisega.
Hanna-Elery
*Me käisime klassiga Arma ratsatalus. Seal oli palju hobuseid. Me toitsime ja harjasime neid. Me käisime reega sõitmas ja jää peal kelgutamas. Kui me lõpuks tuppa läksime ootas meid seal soe tee ja magusad vastlakuklid.
Erika.

*Arma ratsatalus sõitsime hobusega. Tegime mere ääres kelguvõistlusi. Sõime vastlakuklit ja jõime teed. Siis läksime isa autoga koju.
Siim

*Sõitsime autoga Arma ratsatallu. Nägime hobuseid ja küülikuid. Pildistasime hobuseid ja sõitsime reega. Sõime vastlakukleid ja teed. Oli tore päev.
Anett

*Meie käisime klassiga Arma ratsatalus. Meile õpetati kuidas hobusega sõita ja neile süüa anda. Veel nägime kuidas hobust rakendatakse. Meile õpetati nende kodu hoidmist. Mõnedel hobustel on suured kõrvad, teistel väikesed. Hobune kuuleb hästi. Kui me tegime reega vastlasõitu, siis kukkus peremees maha. Hobune hakkas kiiresti sõitma. Pärast sõime vastlakuklit ja jõime teed. Mulle meeldis Arma talus.
Kadri-Ann
Pilte võimalik vaadata vajutades siia.